Meer resultaten voor uniek in kralen

uniek in kralen
Unica kralen zijn uniek, net zoals jij! Bekijk alle handgeslepen facetkralen in onze webshop Kralen, Armband maken, Armband.
Meer info
Siliconen kralen Klein Uniek.
Klein uniek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutief gebruik maken van de items. Zo kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden wanneer de producten na een intensief gebruik los gaan. Het is uw verantwoordelijkheid het product meerdere malen te controleren op loszittende onderdelen of de stevigheid van de producten, vooral naar intensief speelgedrag.
Kralen armband uniek SoDa Fashion webshop.
Het naambandje is te bestellen in meerdere kleuren. Select an option. Kleur kralen letters/cijfers. Select an option. Wit met 1 gouden kraal. Wit met 1 zilveren kraal. Zwart 1 gouden kraal. Zwart met 1 zilveren kraal. Naam / Telefoonnummer. Categorieën: Armbanden, Ibiza armbanden, Kaart Armband, Naam armbanden.
Coppenhagen Kralen / Beads Dé kralenwinkel in Amsterdam.
020 624 36 81. www.coppenhagenkralen.nl is geboren. maar wil je in levende lijve de winkel bezoeken dan graag eerst even bellen! dan zetten we je op de agenda. De eerste pagina's' staan online! als je naar www.coppenhagenkralen.nl gaat zie je de eerste opties om online te bestellen! De rocailles staan er al op. Miyuki delica's' en tilabeads, Java glas snoeren, en ook de veel gewilde 2, 2.5, 3 en 4mm snoeren facet edelsteentjes in de betere kwaliteit staan erbij en enkele edelstenen die per stuk verkocht worden. Daarna volgen nog de findings en ketting. Is recent ook alweer gebeurd. Prachtige Tsjechische glas kralen krijgen later nog een plaats.
SonBeads kralen en sieraden uit eigen atelier.
De sieraden op de site zijn door mijzelf ontworpen en gemaakt in mijn atelier aan huis. Alles is handwerk en daarmee is iedere kraal uniek; er zijn geen twee dezelfde. Wanneer je een sieraad laat maken naar voorbeeld van een ander sieraad, zullen er dus altijd verschillen zijn. Dat maakt ieder sieraad juist zo bijzonder en uniek. Nieuwste blog posts. SonBeads 10 jaar. Emailleren aan de brander. SonBeads op de markt. Verwerken van de kralen. Workshop Octopus and Turtle. Waar te koop. Het maken van kralen.
Trollbeads kralen bedels vind je bij Sparnaaij Juweliers!
Trollbeads is een uniek sieradenconcept. De sieradencollectie bestaat uit kralen van zilver, goud, edelsteen en glas waarmee je je eigen sieraad kunt vormgeven. Kies een collier of armband en ga aan de slag met het combineren van de verschillende kralen en maak zo je eigen, unieke Trollbeads sieraad. 30 jaar geleden is Trollbeads als eerste begonnen met het maken van bedels. Een van de eerste kralen die de jonge ontwerper Soren Nielsen ontwierp heet gezichten die nog steeds een van de meest gevraagde kraal is. In de afgelopen jaren is de collectie uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde collectie in het bedelsegment.
Galerij kralensets Atelier Mariekuniek.
Dit resulteert dan ook vaak in een set met kralen waarbij de kleuren herhaald worden, maar waarvan de decoratie bij iedere kraal net even anders zijn. Dat maakt mijn kralen dan ook zo uniek. Meer over mijn kralen. Galerij Mandala kralen.
Valuta ketting, uniek en handgemaakte kralen. Catawiki.
Valuta ketting, uniek en handgemaakte kralen. Valuta ketting, uniek en handgemaakte kralen. Nepal 20e eeuw. Fantastische valuta ketting met veel kralen van multikleurig glaspasta. Deze kettingen worden als valuta gebruikt in Ghana. Alle kralen zijn uniek en handgemaakt van glaspasta.
Chips Stone Cognac Chips Stone vanMauZ.
Deze chips stone kralen zijn super leuk door hun grillige vorm, elke kraal is uniek. Omdat de kralen zijn gemaakt van een natuurproduct kunnen kleuren van elkaar verschillen. Polsmaat: 17-18 cm. Neem contact op via.: Willem de Zwijgerlaan 43. 8448 MC HEERENVEEN. IBAN: NL24 KNAB0604919700. DON'T' MISS IT! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op instagram.
Blauwe boho kralen ketting Handwerkmarkt.
Yvonnes glas in lood tiffany. Zaida by Hand. Zilver en goud voor jou. Filter by Productcategorieën. Home Productcategorie Sieraden Blauwe boho kralen ketting. Blauwe boho kralen ketting. Blauwe boho kralen ketting. 1 op voorraad. Boho kralen ketting. Een deel van deze ketting is gemaakt van 10 mm en 6 mm blauw met een goudkleurige glans Tsjechische glaskralen, 5 mm antiek bronskleurige metalen kralen en antiek bronskleurige sieraden onderdelen. Lengte ketting hanger niet meegerekend: Laat mij via een berichtje weten welke lengte u wilt; 46 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm of 65 cm. Lengte hanger: 5.5 cm. Bestelling wordt verzonden met Brievenbus. Een uniek cadeau.

Contacteer ons